ADANA / CEYHAN - Mustafabeyli Ortaokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı idarecilerimiz,öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve konuklarımızın katılımıyla coşku içinde kutladık.Programımızda emeği geçen idarecilerimize,öğretmenlerimize,öğrencilerimize;bizi izlemeye gelen ve bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen ve ilimizi de etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık "asrın felaketi" olan depremlerin 1.yıldönümünde yitirdiğimiz canlarımızı andık.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Muhammer Uçaroğlu'nun yitirdiğimiz canlarımızın ruhu için okuduğu Yasin suresinin sonunda yiyecek ve içecek ikramıyla etkinliğimizi tamamladık.Emeği geçen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Yitirdiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet,geride kalan yakınlarına başsağlığı diliyoruz.Allah,ülkemize böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Sezonu 1.Dönemi,karnelerin verilmesiyle son buldu.Öğretmen ve öğrencilerimiz,16 günlük tatile girdi.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

TÜYAP'ın Adana'da 16.sını düzenlediği Çukurova Kitap Fuarı'na idarecimiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gezi düzenledik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan ve her geçen gün önemi daha çok anlaşılan Yerli Malı Haftası'nı tüm sınıflarımızda öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla kutladık.Emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Öğretmenimizi Evimizi Misafir Ediyoruz" projesi kapsamında idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla her hafta okul çıkışında bir öğrencimize ev ziyareti yaparak eğitimin en temel direkleri olan öğrenci-öğretmen-veli arasındaki iş birliğini kuvvetlendiriyoruz.Veli ziyaretlerimiz ise tam gaz devam ediyor.

Kas

Okulumuzda büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü,vefatının 85.yıldönümünde andık.Saat tam 09.05'te tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da büyük önderimizi anarken yaşam iki dakikalığına durdu.Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü anıyoruz,arıyoruz ve özlüyoruz.Anma programımızı hazırlayan Türkçe Öğretmeni'miz Fatih Aydoğan'a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve cumhuriyetimizin ilanının 100.yıldönümünü idarecilerimiz,öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve konuklarımızın katılımıyla coşku içinde kutladık.Programımızda emeği geçen idarecilerimize,öğretmenlerimize,öğrencilerimize;bizi izlemeye gelen ve bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ön ayak olmasıyla yıllardır yaptığımız kitap okuma projemiz çok daha anlamlı hale geldi.Her gün bütün Mustafabeyli Ortaokulu olarak kitap okuyoruz,kitapların büyülü dünyasını keşfetmeye devam ediyoruz.

Eyl

Mustafabeyli Ortaokulunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Sezonu İlköğretim Haftası,Türkçe Öğretmeni Fatih Aydoğan'ın rehberliğinde hazırlanan kutlama programında öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla coşku içinde kutlandı.2023-2024 Eğitim-Öğretim Sezonu hepimize hayırlı olsun.